Dit is Stephen Wardenburg

Ruim 30 jaar actief in de lichtreclamebranche en als reclame-expert. Stephen is een echte aanpakker, altijd enthousiast (na de koffie van 10:00 uur) en is het eerste contact dat je hebt met NOVIOsign. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop, de planning en heeft de dagelijkse leiding. Met zijn no-nonsense mentaliteit streeft hij naar een transparante en persoonlijke samenwerking, zodat NOVIOsign maatwerk kan leveren naar de behoeften en wensen van de klant.

Met zijn motto "Live life to the max" borrelt Stephen op vrijdag graag in de stad met vrienden en heeft hij een passie voor klassieke auto’s. Op zonnige dagen gaat hij dan ook het liefst toeren met zijn dierbare Chevrolet Impala ’67. Ook sleutelt hij graag aan zijn 2 luchtgekoelde Volkswagens uit 1970 en 1957.

Een belletje is nooit verkeerd! Stephen staat altijd klaar om je van advies te voorzien en vragen te beantwoorden. Het liefst maakt hij een afspraak op locatie om de bedrijfssituatie te bekijken en elkaar beter te leren kennen in een persoonlijk gesprek.

Dit is Erna Wardenburg

Ze is mede-eigenaar, getrouwd met Stephen én het creatieve brein van NOVIOsign. Samen hebben ze 2 kinderen van 22 en 19 jaar oud. Ze houdt Stephen met beide benen op de grond en kan met haar perfectionistische trekjes als geen ander vormgeven. Erna biedt klanten onder andere op maat gemaakte logo’s, autoreclames en fotobewerkingen van reclame-uitingen op bedrijfspanden. Daarnaast verzorgt Erna de financiële administratie en de backoffice. Zij is accuraat en zeer gedreven. Hiermee houdt ze scherp een oogje in het zeil.

Ook in haar vrije tijd is Erna bezig met design, interieur, kleding en sport. Ze fitnest drie keer in de week en streeft een gezonde levensstijl na. Ze zegt echter geen nee tegen een lekker wijntje in het weekend en vindt het heerlijk om in de zon op het terras te vertoeven. Lange wandelingen met haar hond Puck zorgen er voor dat haar hoofd leeg raakt en de focus altijd aanwezig is.

Dit is Wilco Raayman

Hij is mega getalenteerd, een creatieve duizendpoot en overal inzetbaar. Zijn functies bestaan uit: computeroperator, vormgever, DTP-er, signmaker (plotten, printen, plakken), monteur en daarmee speelt hij echt totaalvoetbal. Hij is oplossingsgericht, snel en creatief. Kortom een echte allrounder.

Hij is getrouwd en vader van een dochter en een mannelijke tweeling. Eenmaal thuis speelt ie het liefst een stevig potje tennis of maakt graag video-opnames en monteert deze tot een creatief geheel.

Wilco en Stephen werken al 30 jaar lang met elkaar. Kennen elkaars eigenaardigheden en weten wat ze aan elkaar hebben. Wilco zit nooit om een praatje verlegen, maar dat merk je wel als ie bij jou de reclame komt aanbrengen.

Persoonlijke aandacht

Onze ervaren specialisten staan altijd klaar om je de beste oplossing te bieden.

Vakkundige aanpak

De jarenlange ervaring van onze gekwalificeerde specialisten garanderen een vakkundige aanpak.

Tevreden klanten

De goede service en dienstverlening wordt door onze klanten enorm gewaardeerd.

Snel ter plaatse

Onze onderhoudsmonteurs altijd snel ter plaatse, wanneer het gaat om het oplossen van storingen en/of schades.
Onze klanten waarderen onze dienstverlening