Aanplakzuil Nijmegen

Plak jouw advertentie, reclame of andere uiting op een aanplakzuil of wildplakzuil in Nijmegen. Voorkom wildplakken door aanplakzuilen te plaatsen in jouw omgeving. Noviosign biedt jou hoge kwaliteit aanplakzuilen die op maat gemaakt zijn. We denken dan ook graag met je mee wat voor soort aanplakzuil jij graag in je omgeving zou willen. Ons team heeft ervaring in het ontwerpen en realiseren van deze aanplakzuilen. We komen dan ook graag met je in contact om de mogelijkheden voor een aanplakzuil of wildplakzuil in Nijmegen te bespreken.

Wat is een wildplakzuil?

Ben jij al een aanplakzuil of wildplakzuil tegengekomen in Nijmegen? Een aanplakzuil of wildplakzuil is een zuilvormig bouwwerk die het mogelijk maakt om affiches op te kunnen plakken. Dit wordt ook wel een wildplakzuil genoemd, omdat er door iedereen wild iets op geplakt kan worden. Deze grote pilaar is niet over het hoofd te zien als deze in de omgeving staat en dat maakt het de perfecte mogelijkheid om iets onder de aandacht te brengen op een plek waar dit voor bedoeld is.
 

Voorkom wildplakken

Op steeds meer plekken zien we dat mensen affiches plakken op plekken die hier niet voor bedoeld zijn. Zonde. Dit kan namelijk voorkomen worden met een aanplakzuil in Nijmegen en omstreken. Deze pilaar zal ervoor zorgen dat in de desbetreffende omgeving geen bushokjes, muren of andere plekken gebruikt zullen worden. Het advies is wel om deze aanplakzuil op een opvallende plek in Nijmegen te plaatsen die het aantrekkelijk maakt om op te plakken.
 

Een aanplakzuil van Noviosign

Noviosign is specialist in lichtreclame en sign, waaronder ook aanplakzuilen en wildplakzuilen. Wij ontwerpen en realiseren alles in huis voor een passende aanplakzuil in jouw omgeving. De aanplakzuil bestaat uit een kunststof slagvaste buis waarop een polyester kap geplaatst is. Deze kap is voorzien van een logo of wapen en de tekst ‘aanplakzuil’. De aanplakzuil wordt geschiedt in de grond in Nijmegen.
 

Laat jouw aanplakzuil realiseren door Noviosign in Nijmegen

Wij staan graag voor jou klaar. Kom met ons in contact om jouw wensen voor een aanplakzuil of wildplakzuil in Nijmegen te bespreken. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel ons op 024 373 4122 of stuur een e-mail naar info@noviosign.nl
 

Vakkundige aanpak

De jarenlange ervaring van onze gekwalificeerde specialisten garanderen een vakkundige aanpak.

Snel ter plaatse

Onze onderhoudsmonteurs altijd snel ter plaatse, wanneer het gaat om het oplossen van storingen en/of schades.

Tevreden klanten

De goede service en dienstverlening wordt door onze klanten enorm gewaardeerd.

Persoonlijke aandacht

Onze ervaren specialisten staan altijd klaar om je de beste oplossing te bieden.
Onze klanten waarderen onze dienstverlening