NOVIOsign
Verschillende folies waar iedereen mee kan plakken

Verschillende folies waar iedereen mee kan plakken

Geplaatst op donderdag 18 oktober 2018
Iedereen kan plakken met folies. Of het eindresultaat mooi wordt, hangt natuurlijk van de expertise van de plakker af. Gelukkig zijn er verschillende folies waar iedereen makkelijk mee kan plakken. Handig voor promoties en als je verwijderbare stickers meerdere keren wil gebruiken.
 

Folie met slimme zuignapjes

YUPOTako® folie is een folie met zuignapjes. Je gebruikt dit voor promotionele stickers die je meerdere keren wilt gebruiken. De witte polypropyleen folie is geschikt voor vlakke ondergronden en heeft een B1-brandcertificaat. Wil je de sticker opnieuw gebruiken en is de achterkant een beetje vies geworden? Dan hoef je deze alleen even af te nemen met een nat doekje. Daarna kun je het hergebruiken.
 

Dot folie

Dot folie dankt haar naam aan de speciale lijmlaag met noppenstructuur en de kleine luchtkanaaltjes in de lijm. Zo kun je de sticker plakken zonder luchtbellen: even met de hand aanwrijven is voldoende. Eventuele bubbels verdwijnen als sneeuw voor de zon via ruimte tussen de kanaaltjes in de lijm. Het heeft een B1-brandcertificaat en je kunt het op vlakke en licht gebogen ondergronden plakken. Dot folie is daarbij geschikt voor indoor, maar ook voor outdoor gebruik.
 

Statische folie

Statisch hechtende folie blijft plakken dankzij de statische reactie die ontstaat als je de folie op ramen, spiegels en andere glazen ondergronden in combinatie met een beetje water gebruikt. De folie wordt gemaakt van een hoogwaardige PVC plakfolie. Als de kleefkracht van Statisch hechtende folie na verloop van tijd afneemt, is dit te verhelpen door de plakzijde van de folie af te nemen met een doek nat gemaakt met koud water. Daarna kun je de folie opnieuw gebruiken.
 

Experts belettering

Genoeg keuzes dus die het plakken van raamstickers, vloerstickers en (tijdelijke) autostickers een stuk gemakkelijker maken. Heb je toch liever dat 1 van onze experts de folie of belettering komt aanbrengen? Neem contact op voor een afspraak.