Onderhoud uitvoeren aan (LED) lichtreclame

Geplaatst op donderdag 16 augustus 2018
Vakkundig onderhoud van technische installaties is een verplichting volgens de wettelijke regelgevingen en normeringen en houdt tevens uw lichtreclame-installatie in topconditie.
Lees verderZo verslaat deze ondernemer de reclameregels

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018
Boer Stefan Emsbroek uit Neede hoopte met de verkoop van reclameruimte op zijn schuur langs de N18 een extra zakcentje te verdienen, maar daar stak de gemeente Berkelland een stokje voor.
Lees verderCamera in reclamezuil is overtreden privacywet

Geplaatst op woensdag 27 juni 2018
De Autoriteit Persoonsgegevens tikt adverteerders op de vingers. Reclamezuilen met camera's mogen alleen ingezet worden als klanten daar vooraf mee instemmen. U mag niet zomaar gefilmd worden.
Lees verderHet ronddraaiend gevelbord, een mooi opvallend reclamebord

Geplaatst op vrijdag 25 mei 2018
Met dit ronddraaiende gevelbord voorzien van dubbelzijdige belettering of opdruk valt u direct op bij uw klanten. Pak deze unieke kans voordat uw buurman dit doet.
Lees verderBranding tips van Coca-Cola, Taste the feeling

Geplaatst op donderdag 26 april 2018
Wat kunt u als kleine of middelgrote onderneming leren van de sterke branding van Coca Cola? Wij geven concrete tips om een sterk merk uit te bouwen.
Lees verderOplossingen met folie van carwrappen tot gevelrenovatie

Geplaatst op vrijdag 30 maart 2018
Daag ons uit en kijk of we ook voor uw situatie een perfecte oplossing hebben, met gebruik van een duurzame (of promotionele) folie.
Lees verderUltralichte Ledframes binnen 5 minuten opgezet

Geplaatst op donderdag 8 februari 2018
Ultralichte pop up frames voorzien van LED verlichting binnen 5 minuten opgezet. Zie deze unieke frames als lichtgewicht beurswand of als nieuwe Roll up banners met verlichting.
Lees verderKans op stormschade, stormwaarschuwing voor vlaggen

Geplaatst op donderdag 1 februari 2018
Een vlag of baniervlag, die in weer en wind hangt is aan slijtage onderhevig. Dat zijn elementen waar u geen invloed op hebt.
Lees verder
Het laatste nieuws | NOVIOsign