NOVIOsign

Is jouw lichtreclame nog zichtbaar?

Geplaatst op vrijdag 2 oktober 2020
De dagen worden weer korter, dus is het eerder donker! Daardoor zijn de lichtreclames weer langer zichtbaar als de verlichting goed functioneert tenminste!
Lees verderDe eindexamens zijn begonnen. Mag bij slagen de vlag uit?

Geplaatst op donderdag 9 mei 2019
Over een tijd kan bij het grootste deel van de examenleerlingen de vlag uit. Een examenvlag is een bijzonder cadeau. Heb jij hem al in huis?
Lees verderGlasfolies voor kantoor- en vergaderruimtes

Geplaatst op vrijdag 12 april 2019
Veel kantoorruimtes en spreekkamers worden tegenwoordig zo transparant mogelijk gemaakt. Hiervoor maakt men gebruik van glaswanden. Door deze transparantie en openheid creëer je een open structuur, veel lichtinval en een ruimtelijk sfeer.
Lees verderIn vijf stappen met je bedrijf naar optimale klantervaring

Geplaatst op maandag 18 maart 2019
We leven in een reviewcultuur. Bedrijven vragen ons constant om onze mening te geven in de vorm van ratings, feedback of social posts. Maar een tevreden klant begint bij jezelf.
Lees verderRussische start-up wil reclameborden in de ruimte creëren

Geplaatst op donderdag 7 februari 2019
The sky is the limit voor de Russische start-up StartRocket. Het bedrijf ziet in het heelal ongelimiteerde mogelijkheden voor adverteerders. StartRocket wil massa’s klein lichtreflecterende satellietjes de ruimte insturen, die samen een reusachtig reclamebord vormen.
Lees verderVier gouden marketingregels voor starters

Geplaatst op maandag 28 januari 2019
Een bedrijf starten kan iedereen, maar het succesvol en winstgevend krijgen, dát is de kunst. Om je op weg te helpen hebben we vier gouden marketingtips onder elkaar gezet.
Lees verderWat kan je wel en niet doen met een A0 poster

Geplaatst op dinsdag 8 januari 2019
Hoe zorg je ervoor dat een A0 poster succesvol is en haar doel bereikt? Wat kan je nu eigenlijk wel en wat kan je beter niet doen met een A0 poster.
Lees verder5 toepassingen voor whiteboardfolie en -stickers

Geplaatst op maandag 17 december 2018
Het kantoor is multifunctioneel. Een stabiele factor is het ouderwetse whiteboard. Wij geven vijf creatieve toepassingen van whiteboard folie.
Lees verder5 tips voor een effectieve buitenreclame

Geplaatst op woensdag 14 november 2018
Buitenreclame is er in vele vormen en vrijwel elk bedrijf maakt er gebruik van. Belangrijk om te realiseren dat al die vormen van buitenreclame ook het visitekaartje van een bedrijf vormen.
Lees verderVerschillende folies waar iedereen mee kan plakken

Geplaatst op donderdag 18 oktober 2018
Iedereen kan plakken met folies. Of het eindresultaat mooi wordt, hangt natuurlijk van de expertise van de plakker af. Gelukkig zijn er verschillende folies waar iedereen makkelijk mee kan plakken.
Lees verderGeld verdienen met je oksel als reclamezuil

Geplaatst op woensdag 3 oktober 2018
Wil je 90 dollar (omgerekend zo’n 77 euro) per uur verdienen met een beetje staan in het openbaar vervoer? Dat kan nu in Japan, want daar worden mensen betaald om reclames in hun oksels te dragen.
Lees verderGepersonaliseerde paneelgordijnen voor meer happiness

Geplaatst op maandag 10 september 2018
Combineer functioneel met creatief, stijlvol met strak en zet een sterk staaltje branding neer. Of in dit geval; hang het op. Creëer je eigen paneelgordijnen!
Lees verderOnderhoud uitvoeren aan (LED) lichtreclame

Geplaatst op donderdag 16 augustus 2018
Vakkundig onderhoud van technische installaties is een verplichting volgens de wettelijke regelgevingen en normeringen en houdt tevens uw lichtreclame-installatie in topconditie.
Lees verderZo verslaat deze ondernemer de reclameregels

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018
Boer Stefan Emsbroek uit Neede hoopte met de verkoop van reclameruimte op zijn schuur langs de N18 een extra zakcentje te verdienen, maar daar stak de gemeente Berkelland een stokje voor.
Lees verderCamera in reclamezuil is overtreden privacywet

Geplaatst op woensdag 27 juni 2018
De Autoriteit Persoonsgegevens tikt adverteerders op de vingers. Reclamezuilen met camera's mogen alleen ingezet worden als klanten daar vooraf mee instemmen. U mag niet zomaar gefilmd worden.
Lees verderHet ronddraaiend gevelbord, een mooi opvallend reclamebord

Geplaatst op vrijdag 25 mei 2018
Met dit ronddraaiende gevelbord voorzien van dubbelzijdige belettering of opdruk valt u direct op bij uw klanten. Pak deze unieke kans voordat uw buurman dit doet.
Lees verderBranding tips van Coca-Cola, Taste the feeling

Geplaatst op donderdag 26 april 2018
Wat kunt u als kleine of middelgrote onderneming leren van de sterke branding van Coca Cola? Wij geven concrete tips om een sterk merk uit te bouwen.
Lees verderOplossingen met folie van carwrappen tot gevelrenovatie

Geplaatst op vrijdag 30 maart 2018
Daag ons uit en kijk of we ook voor uw situatie een perfecte oplossing hebben, met gebruik van een duurzame (of promotionele) folie.
Lees verderUltralichte Ledframes binnen 5 minuten opgezet

Geplaatst op donderdag 8 februari 2018
Ultralichte pop up frames voorzien van LED verlichting binnen 5 minuten opgezet. Zie deze unieke frames als lichtgewicht beurswand of als nieuwe Roll up banners met verlichting.
Lees verderKans op stormschade, stormwaarschuwing voor vlaggen

Geplaatst op donderdag 1 februari 2018
Een vlag of baniervlag, die in weer en wind hangt is aan slijtage onderhevig. Dat zijn elementen waar u geen invloed op hebt.
Lees verder