NOVIOsign
Bewegwijzering voor bibliotheken

Bewegwijzering voor bibliotheken

De juiste bewegwijzering aan laten brengen in uw bibliotheek? Wij hebben de ervaring en expertise waar u naar zoekt. Om bezoekers direct bij binnenkomst de weg te wijzen, zonder dat het anderen in de weg zit. Om lekker te kunnen dwalen langs alle prachtige boeken die u heeft staan, terwijl anderen eenvoudig navigeren naar de afdeling waar ze naar op zoek zijn.

Wij zorgen voor signing en bewegwijzering die op het juiste moment aanwezig is. Om de weg te vinden in nieuwe bibliotheken, zonder overmatig aanwezig te zijn. Met signing die de aandacht trekt, passend binnen de sfeer en het karakter dat u wilt uitstralen .

Specialist in bewegwijzering

We zijn gespecialiseerd in bewegwijzering, waardoor we weten wat daarbij komt kijken en hoe we precies voldoende aandacht kunnen trekken. Bij u in de bibliotheek en in andere branches . Daardoor kennen we de uitdagingen waar u mee te maken heeft, die we graag koppelen aan uw specifieke wensen.

Signing die aandacht trekt

Zo zorgen we voor bewegwijzering die de aandacht trekt, om zelfs bezoekers die voor het eerst komen meteen de weg te kunnen wijzen. Net als in scholen en het onderwijs waar we veel voor werken, waar de uitdagingen voor goede bewegwijzering er weer heel anders uitzien.

Maatwerk bewegwijzering in bibliotheken

Op zoek naar een specialist voor maatwerk bewegwijzering in bibliotheken? Wij helpen u in kaart te brengen hoe bezoekers gemakkelijk de weg kunnen vinden in de bieb. Of laten u voorbeelden zien van andere bibliotheken die we daarmee hebben geholpen. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Wij horen graag van u.