NOVIOsign
Signing voor ziekenhuizen en zorgcentra

Signing voor ziekenhuizen en zorgcentra

Gebruik maken van signing in uw ziekenhuis of zorgcentrum ? Wij hebben de expertise en ervaring waar u naar zoekt. We weten als specialist hoe we de aandacht trekken, op het moment dat bezoekers en patiënten de weg zoeken.

Maak het ze in uw ziekenhuis of zorgcentrum gemakkelijk, om vanuit vertrouwen eenvoudig de weg te vinden naar de juiste behandelkamer of afdeling. Goede signing draagt bij aan een fijne ervaring, tijdens situaties waarin er veel op mensen afkomt en de emoties gemakkelijk hoog op kunnen lopen.

Specialist in signing

We zijn specialist in signing voor ziekenhuizen en in andere omgevingen. Altijd afgestemd op uw specifieke wensen. In combinatie met reclameborden of specifieke bewegwijzering, net als op basis van onze uitgebreide ervaring in andere zorgcentra.

Bewegwijzering die aandacht trekt

Wij zorgen voor bewegwijzering die de aandacht trekt, zonder dat u daar overdreven groot gebruik van hoeft te maken. We hebben bovendien ervaring in onder andere bibliotheken, waardoor we goed weten hoe we subtiel te werk kunnen gaan. Dat komt de kwaliteit van de bewegwijzering ten goede, zodat u uw bezoekers en patiënten de weg kunt wijzen, precies op het moment dat ze daar naar zoeken.

Maatwerk signing in ziekenhuizen

Gebruik maken van maatwerk signing in ziekenhuizen en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide ervaring en hoe we u daarmee goed van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op voor vragen over de bewegwijzering, net als wanneer u benieuwd bent naar voorbeelden van hoe we daar in andere ziekenhuizen en zorgcentra voor hebben mogen zorgen. Wij laten het u graag zien, zodat u zelf ervaart hoe het beter kan.