NOVIOsign
Signing voor ziekenhuizen en zorgcentra

Signing voor ziekenhuizen en zorgcentra

Gebruik maken van signing in jouw ziekenhuis of zorgcentrum ? Wij hebben de expertise en ervaring waar jij naar zoekt. We weten als specialist hoe we de aandacht moeten trekken, op het moment dat bezoekers en patiënten de weg zoeken.

Maak het ze in jouw ziekenhuis of zorgcentrum gemakkelijk, om vanuit vertrouwen eenvoudig de weg te vinden naar de juiste behandelkamer of afdeling. Goede signing draagt bij aan een fijne ervaring, tijdens situaties waarin er veel op mensen afkomt en de emoties gemakkelijk hoog op kunnen lopen.
 

Specialist in signing

We zijn specialist in signing voor ziekenhuizen en in andere omgevingen. Altijd afgestemd op jouw specifieke wensen. In combinatie met reclameborden of specifieke bewegwijzering op basis van onze uitgebreide ervaring in andere zorgcentra.
 

Bewegwijzering die aandacht trekt

Wij zorgen voor bewegwijzering die de aandacht trekt, zonder dat het overdreven wordt. We hebben ook ervaring in bewegwijzering bij bibliotheken, waardoor we goed weten hoe we subtiel te werk kunnen gaan. De kwaliteit van de bewegwijzering is belangrijk, zodat je jouw bezoekers en patiënten de weg kunt wijzen, precies op het moment dat ze daar naar zoeken.
 

Maatwerk signing in ziekenhuizen

Gebruik maken van maatwerk signing in ziekenhuizen en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Wij vertellen je graag meer over onze uitgebreide ervaring en hoe we je daarmee van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op voor vragen over de bewegwijzering, of als je benieuwd bent naar voorbeelden van hoe we in andere ziekenhuizen en zorgcentra de bewegwijzering hebben mogen verzorgen. Wij laten het je graag zien, zodat je zelf ervaart hoe het beter kan.