NOVIOsign
Signing voor scholen en onderwijs

Signing voor scholen en onderwijs

Gebruik maken van signing voor scholen en het onderwijs in meer brede zin? Wij zorgen voor maatwerk bewegwijzering, waarmee je leerlingen, medewerkers en bezoekers eenvoudig de weg kunt wijzen.

We zijn gespecialiseerd in scholen en het onderwijs, waardoor we goed weten welke signing we moeten aanbrengen. Bovendien kunnen we je adviseren over combinaties met reclameborden en andere uitingen, om de investering eventueel eenvoudig terug te kunnen verdienen.
 

Maatwerk signing

We zijn jouw specialist in maatwerk signing, zodat je daar op jouw school goed gebruik van kunt maken. Aan de hand van jouw specifieke wensen, bijvoorbeeld om het subtiel te houden of om bepaalde richtingen extra duidelijk aan te geven.

Wij zorgen er op scholen en in het onderwijs voor dat leerlingen geen reden meer hebben om te laat te komen en dat medewerkers snel op de juiste plaats aanwezig kunnen zijn. Sterker nog, als ouders of andere bezoekers een keer langskomen op scholen kunnen ze dankzij onze signing en bewegwijzering in één keer de weg vinden.
 

Specialist in bewegwijzering

Een specialist in signing en bewegwijzering gezocht? We werken voor scholen en het onderwijs, net als voor musea en theaters. Zo zorgen we ervoor dat de bewegwijzering goed aansluit bij de zoektocht van leerlingen, medewerkers en jouw bezoekers. Afgestemd op jouwwensen, voor een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft.
 

Signing die aandacht trekt op scholen

Op zoek naar signing die de aandacht trekt op school, zodat je daar op een slimme manier gebruik van kunt maken voor leerlingen, medewerkers, ouders of andere bezoekers? Neem contact met ons op en stel ons jouw vragen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat we je duidelijk kunnen aangeven wat we voor je kunnen betekenen en wat de kosten van de investering zullen zijn.