NOVIOsign
Signing voor parkeergarages

Signing voor parkeergarages

Gebruik maken van signing voor jouw parkeergarage, zodat automobilisten en voetgangers de weg gemakkelijk kunnen vinden? Een belangrijk onderdeel voor een goede klantervaring. Wij werken voor diverse garages en parkeerplaatsen, waardoor we goed weten welke bewegwijzering er nodig is en hoe we die het best aan kunnen brengen. Zichtbaar als bezoekers er naar zoeken, maar nooit hinderlijk in de weg voor anderen. Het is een fijne balans, waarmee we ervoor zorgen dat de signing in jouw parkeergarage tiptop in orde is.
 

Maatwerk signing

We zorgen altijd voor maatwerk signing, zowel in parkeergarages als bij andere projecten waar we aan werken. We houden rekening met jouw specifieke wensen, bijvoorbeeld om de bewegwijzering groot aan te brengen of het juist subtiel te houden.

Tip: dankzij maatwerk signing voor jouw garage of parkeerplaats kunnen we die tevens goed combineren met reclameborden. Zo verdien je de investering in goede bewegwijzering makkelijk terug.
 

Specialist in bewegwijzering

We zijn jouw specialist in bewegwijzering en signing, waardoor we goed weten wat daarbij komt kijken in een parkeergarage en in andere omgevingen. We werken bijvoorbeeld veel voor ziekenhuizen en zorgcentra, waar het belangrijk is om bezoekers en patiënten met vertrouwen de juiste weg te wijzen.

We vertellen je graag meer over bewegwijzering en wat we daarin voor jou kunnen betekenen, uiteraard afgestemd op jouw specifieke wensen.
 

Signing die aandacht trekt in parkeergarages

Op zoek naar signing die de aandacht trekt in jouw parkeergarage? Wij weten hoe we ervoor zorgen dat bezoekers meteen weten waar ze naartoe moeten of hoe we ze helpen hun auto weer makkelijk terug te vinden. Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over en kunnen we voorbeelden van andere garages en parkeerplaatsen laten zien waar we voor werkten.