NOVIOsign
Signing voor musea en theaters

Signing voor musea en theaters

Specialist in signing voor musea en theaters gezocht? Wij helpen jouw bezoekers en andere relaties de weg te vinden. Naar de ingang van de zaal, naar de garderobe of weer terug naar de uitgang aan het eind van de avond.

Wij zorgen in theaters en musea voor signing die de aandacht trekt, zonder dat jij daar op een overdreven uitgebreide manier gebruik van hoeft te maken. We brengen de ideale looprichting(en) in beeld en stemmen de bewegwijzering daar netjes op af. Eventueel in combinatie met reclameborden of andere uitingen, die we netjes met elkaar integreren.
 

Signing die aandacht trekt

 Jouw signing moet op de juiste momenten de aandacht trekken, zodat goed duidelijk is hoe jouw bezoekers op de gewenste plaats komen. Om snel hun plaats te vinden via de juiste ingang in de zaal en om tijdens de pauze een drankje te kunnen halen. Wij zorgen voor bewegwijzering op maat.
 

Bewegwijzering op maat

We zijn gespecialiseerd in signing voor jouw museum, net als in bewegwijzering voor parkeergarages. Daardoor weten we als geen ander wat daarbij komt kijken, hoe we de aandacht trekken en hoe we dat netjes op maat voor jou kunnen doen. Wij zijn jouw specialist in bewegwijzering, zonder dat de signing hinderlijk in de weg hangt.
 

Specialist in signing voor musea

Een specialist in signing voor musea gezocht? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. We laten je voorbeelden zien van andere musea en theaters die we onlangs hielpen, zodat bezoekers en andere gasten daar nu gemakkelijk de weg kunnen vinden.