NOVIOsign
Signing voor bibliotheken

Signing voor bibliotheken

Subtiele signing aanbrengen in jouw bibliotheek of bieb? Wij kennen de balans tussen bewegwijzering die de aandacht trekt, zonder dat je daarvoor te veel ruimte gebruikt of te zichtbaar aanwezig bent. Het is een dunne lijn, die vraagt om de blik van een ervaren expert.

In bibliotheken zorgen we voor duidelijke signing naar de verschillende afdelingen met boeken, net als naar specifieke faciliteiten en weer terug naar de uitgang. Ondertussen zitten we jouw bezoekers daarmee niet in de weg, bijvoorbeeld als ze heerlijk ontspannen willen verdwalen tussen alle mooie boeken en andere lectuur die je hebt staan .
 

Signing die aandacht trekt

We zorgen voor signing die de aandacht trekt in bibliotheken, maar alleen op het moment dat jouw bezoekers daar behoefte aan hebben. Wij weten hoe zij zoeken naar informatie over de afdeling die ze zoeken en waar de blikken op gericht zullen zijn. Zo zorgen we voor bewegwijzering op maat, waaruit meteen duidelijk wordt welke kant iemand op moet.
 

Bewegwijzering op maat

Die bewegwijzering op maat brengen we aan in jouw bibliotheek , zoals we dat ook op scholen en het onderwijs doen. We kennen de diverse situaties en branches, waardoor we goed weten met welke uitdagingen je in de bieb te maken hebt. Wij zijn jouw ervaren specialist in signing en bewegwijzering.
 

Specialist in signing voor bibliotheken

Benieuwd hoe we de signing in jouw bibliotheek zouden aanpakken of wat ons meteen opvalt als we daar met onze kritische blik naar kijken? Neem contact met ons op, dan vertellen we het je graag.