NOVIOsign
Het ronddraaiend gevelbord, een mooi opvallend reclamebord

Het ronddraaiend gevelbord, een mooi opvallend reclamebord

Geplaatst op vrijdag 25 mei 2018
Hoe vaak loopt u langs een pand waarbij u geen idee heeft wat er wordt gemaakt of welke diensten het kan bieden? Zorg er daarom voor dat u opvalt met een reclamebord. Op deze manier kunt u aangeven wat uw bedrijf kan betekenen voor potentiële klanten. Het is aan te raden om uw pand herkenbaar te maken met reclame. Er zijn ontzettend veel manieren om dit te doen, onder andere met dit mooie, opvallende, ronddraaiende gevelbord.
 

Productspecificaties

Dit ronddraaiende gevelbord is voorzien van een dubbelzijdige belettering of opdruk. De houder en muursteun zijn van zwart gepoedercoat aluminium waarbij de uithouder 50 cm lang is. De ronde plaat voor in de houder is van kunststof en kan eenvoudig via een klemmechanisme vervangen worden door een nieuwe plaat.

Bijna elk bedrijf maakt wel gebruik van een gevelbord. Hierdoor is direct duidelijk te zien waar u gevestigd bent, wie u bent en wat u te bieden heeft. Met dit ronddraaiende gevelbord kleed u uw bedrijf aan. U kunt het gevelbord onder andere plaatsen boven de ingang van uw winkel, kantoor, fabriek of werkplaats.

Een ronddraaiend gevelbord van Noviosign heeft impact bij de ontvanger. Een heldere boodschap die op professionele wijze wordt gecommuniceerd. Een professionele boodschap blijft écht hangen. Die impact verzorgen wij op efficiënte wijze.
 

Meer informatie

Hebben wij u kunnen overtuigen van het nut van dit ronddraaiende gevelbord? Wilt u direct bestellen of eerst meer informatie ontvangen? Neem contact op met ons kantoor en we helpen u graag verder.

Noviosign is sterk in reclame met een professionele uitstraling. Als specialist op het gebied van lichtreclame, gevelreclame en reclameboden verzorgen we diverse reclames voor bedrijven, organisaties en instellingen. Wij zorgen voor een optimaal eindresultaat en een realistische uitvoering. Gezien worden, daar draait het om.