NOVIOsign
Gepersonaliseerde paneelgordijnen voor meer happiness

Gepersonaliseerde paneelgordijnen voor meer happiness

Geplaatst op maandag 10 september 2018
Miljoenen Nederlanders slijten zo’n acht uur per dag op kantoor. Met gepersonaliseerde paneelgordijnen kan je jouw kantoor een beetje leuker en persoonlijker maken. En een leuke werkomgeving draagt bij aan happiness en productiviteit.
 

Creativiteit

Combineer daarom functioneel met creatief, stijlvol met strak en zet een sterk staaltje branding neer. Wordt jij vrolijk van bloemen? Kies dan voor een paneelgordijn met bloemen erin verwerkt. Ben je allergisch voor bloemen? Creëer dan een opvallend paneelgordijn met motief of scheid ruimtes met je eigen logo.

Wat jouw stijl ook is, welke ruimte je ook wilt verfraaien, met gepersonaliseerde paneelgordijnen is het zo gepiept. Het enige dat je nodig hebt is een paar paneelgordijnhouders, een plafond om ze aan op te hangen en een bedrukt textieldoek om erin te hangen. Jij bepaalt hoe groot jouw paneelgordijn moet zijn.
 

Materiaal

Je kan je paneelgordijn bedrukken op verschillende materialen.  Moet je paneelgordijn een beetje doorzichtig blijven? Kies dan voor vlaggendoek. Vraag onze experts welk materiaal het meest geschikt is voor jouw toepassing.
 

Happiness

Wat je ophangt is uiteindelijk jouw eigen resultaat, superstijlvolle, gepersonaliseerde paneelgordijnen. Daar wordt niet alleen jij, maar iedereen om je heen happy van. Een frisse creatieve werkplek is goud waard en verhoogt de productiviteit.
 

Informatie

Wil je meer informatie over gepersonaliseerde paneelgordijenen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.