NOVIOsign
5 toepassingen voor whiteboardfolie en -stickers

5 toepassingen voor whiteboardfolie en -stickers

Geplaatst op maandag 17 december 2018
Het kantoor is multifunctioneel. Een stabiele factor is het ouderwetse whiteboard. Wij geven vijf creatieve toepassingen van whiteboard folie.
 

Whiteboardbureau

Het whiteboardbureau is misschien wel de meest vindingrijke aanwending . Stop met post-its plakken op je bureau. Stop met bureauonderleggers met opkrullende hoekjes. Begin met schrijven op je bureaublad. Plak een whiteboardsticker op je bureaublad en laat niets meer aan je aandacht ontsnappen.
 

Schrijfmuur

Kom je schrijfruimte tekort tijdens brainstromsessies en meetings? Creëer een indrukwekkende muur om op te schrijven en beplak hem van top tot teen met je whiteboardsticker.  Ook kan je 1 baan op elke muur plakken voor een meer speels effect.
 

Persoonlijke laptophoes

Een laptophoes die je elke dag opnieuw kan personaliseren. Schrijf, teken of krabbel hem vol, en wis het als dat nodig is. Dit kan met een whiteboardsticker. Meet de bovenkant van je laptop goed op, bestel een whiteboardsticker in het juiste formaat, plak deze op je laptop en klaar is je gepersonaliseerde laptophoes.
 

Weekplanner whiteboard

Laat je werkweek drukken op een whiteboardsticker en plak hem waar jij je planning nodig hebt. Gezamenlijke deadlines, belangrijke momenten in je campagnes, teamroosters en de rest van je planning. Opschrijven en wissen. Agendabeheer met een whiteboardsticker kan niet flexibeler.
 

Reviewmuur

Voor potentiele klanten zijn goede reviews een teken dat zij veilig zaken met je kunnen doen. Een review op je echte muur is een teken aan de wand. Een teken dat jij lekker bezig bent, dat je bedrijf te vertrouwen is en je product of dienst van kwaliteit is. Tover je ontvangsthal, je receptiebalie of je lift met whiteboardstickers als reviewmuur.

Wil je meer informatie over het bestellen en/of opplakken van whiteboardstickers, laat het ons weten.