NOVIOsign
Gevelreclame en bewegwijzering voor zorginstellingen in Nijmegen

Gevelreclame en bewegwijzering voor zorginstellingen in Nijmegen

Wil je gebruik gaan maken van gevelreclame en bewegwijzering en daarvoor op zoek naar de specialist? We werken voor diverse zorginstellingen in Nijmegen en omstreken. Net als voor diverse andere organisaties, waardoor we je uitstekend kunnen helpen inspiratie op te doen.

We vertellen je meer over de mogelijkheden van signing voor indoor en outdoor en kunnen voorbeelden van gevel- en lichtreclame laten zien. wil je gebruik maken van bewegwijzering in jouw zorginstelling? Wij laten je graag voorbeelden zien of denken met je mee om dit optimaal toe te passen in Nijmegen.
 

Gevel- en lichtreclame in Nijmegen

Ben je op zoek naar lichtreclame voor jouw zorginstelling in Nijmegen? We kunnen je daar uitstekend over adviseren.  Denk bijvoorbeeld aan narrow casting en digitale presentatieschermen. We zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden binnen het specifieke budget dat je daarvoor beschikbaar hebt.
 

Bewegwijzering voor zorginstellingen

We passen veel bewegwijzering toe voor zorginstellingen in Nijmegen en omgeving. We zorgen er daarmee voor dat het goed duidelijk wordt welke afdelingen zich waar bevinden en hoe bezoekers daar het best naartoe kunnen lopen. Aan de andere kant passen we ook veel gevelreclame en lichtreclame toe. We zijn specialisten in indoor en outdoor signing en kunnen jou uitstekend adviseren over de mogelijkheden.
 

Informatie

Wil je graag voorbeelden zien van diverse toepassingen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op. We maken graag een afspraak en vertellen je er meer over.