NOVIOsign
Bewegwijzering voor ziekenhuizen en zorgcentra

Bewegwijzering voor ziekenhuizen en zorgcentra

De beste bewegwijzering in jouw ziekenhuis of zorgcentrum: wij zorgen ervoor dat patiënten, bezoekers en medewerkers eenvoudig de weg kunnen vinden. Zodra zij binnenkomen en een specifieke afdeling zoeken of op het moment dat ze de weg naar buiten weer willen vinden.

Wij zorgen er in ziekenhuizen voor dat we de bewegwijzering netjes aanbrengen, subtiel en toch met voldoende aandacht om er niet lang naar te hoeven zoeken. Een fijne balans, om bezoekers en anderen met vertrouwen de weg te kunnen wijzen.
 

Maatwerk bewegwijzering

We zorgen in jouwziekenhuis of zorgcentrum op die manier voor maatwerk bewegwijzering. Afgestemd op jouw specifieke wensen en op de behoeften van bezoekers, patiënten en medewerkers. Zodat zij hun weg makkelijk kunnen vinden, zelfs als ze voor de eerste keer naar binnen stappen.
 

Specialist in signing

We zijn jouw specialist in signing, waardoor we precies weten hoe we de juiste hoeveelheid aandacht trekken en duidelijk aangeven waar iemand naartoe moet. Dat doen we in ziekenhuizen , maar ook in tal van andere omgevingen zoals bijvoorbeeld in bibliotheken. Hierdoor weten we goed met welke specifieke uitdagingen jij als ziekenhuis of zorgcentrum te maken hebt. Als je zoekt naar goede bewegwijzering ben je bij ons aan het goede adres. We kunnen je daar uitstekend mee van dienst zijn.
 

Bewegwijzering die aandacht trekt in ziekenhuizen

Op zoek naar bewegwijzering die de aandacht trekt in jouw ziekenhuis of zorgcentrum? Wij zijn je daar graag mee van dienst, op basis van onze uitgebreide ervaring en expertise. Wij weten hoe we jouw bezoekers, medewerkers en patiënten goed de weg kunnen wijzen, zonder dat de signing iemand in de weg hangt. Benieuwd naar de mogelijkheden of naar voorbeelden van andere ziekenhuizen met goede bewegwijzering? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.