NOVIOsign
Bewegwijzering voor ziekenhuizen en zorgcentra

Bewegwijzering voor ziekenhuizen en zorgcentra

De beste bewegwijzering in uw ziekenhuis of zorgcentrum: wij zorgen ervoor dat patiënten, bezoekers en medewerkers eenvoudig de weg kunnen vinden. Zodra zij binnenkomen en een specifieke afdeling zoeken of op het moment dat ze de weg naar buiten weer willen vinden.

Wij zorgen er in ziekenhuizen voor dat we de bewegwijzering netjes aanbrengen, subtiel en toch met voldoende aandacht om er niet lang naar te hoeven zoeken. Een fijne balans, om bezoekers en anderen met vertrouwen de weg te kunnen wijzen.

Maatwerk bewegwijzering

We zorgen in uw ziekenhuis of zorgcentrum op die manier voor maatwerk bewegwijzering. Afgestemd op uw specifieke wensen en op de behoeften van bezoekers, patiënten en medewerkers. Zodat zij hun weg makkelijk kunnen vinden, zelfs als ze voor de eerste keer naar binnen stappen.

Specialist in signing

We zijn uw specialist in signing, waardoor we precies weten hoe we de juiste hoeveelheid aandacht trekken en duidelijk aangeven waar iemand naartoe moet. Dat doen we in ziekenhuizen , maar ook in tal van andere omgevingen. Bijvoorbeeld in bibliotheken, waardoor we goed weten met welke specifieke uitdagingen u als ziekenhuis of zorgcentrum te maken heeft. Zodra u zoek naar goede bewegwijzering bent u bij ons aan het goede adres en kunnen we u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Bewegwijzering die aandacht trekt in ziekenhuizen

Op zoek naar bewegwijzering die de aandacht trekt in uw ziekenhuis of zorgcentrum? Wij zijn u daar graag mee van dienst, op basis van onze uitgebreide ervaring en expertise. Wij weten hoe we uw bezoekers, medewerkers en patiënten de weg goed kunnen wijzen, zonder dat de signing iemand in de weg hangt. Benieuwd naar de mogelijkheden of naar voorbeelden van andere ziekenhuizen met goede bewegwijzering? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over en kunnen we voorbeelden laten zien.