NOVIOsign
Bewegwijzering voor scholen en onderwijs

Bewegwijzering voor scholen en onderwijs

Nieuwe bewegwijzering laten aanbrengen in jouw school? Wij hebben veel ervaring met scholen en het onderwijs in algemene zin. Daardoor weten we hoe je de aandacht kunt trekken, om zowel leerlingen, medewerkers als bezoekers eenvoudig de weg te wijzen.

Voorkom dat leerlingen nog langer een reden hebben om te laat te komen, dankzij duidelijke signing voor scholen die iedereen goed de weg wijst. Wij zorgen ervoor dat zelfs de ouders van leerlingen die voor het eerst komen de weg niet kwijt zullen raken.
 

Bewegwijzering die aandacht trekt

Dat doen we met bewegwijzering voor het onderwijs en voor scholen die de aandacht trekt. Bewegwijzering die precies voldoende aandacht trekt, om aan de andere kant niemand in de weg te hangen. De signing is aanwezig op het moment dat bezoekers of leerlingen daar naar zoeken, terwijl het anderen niet of nauwelijks op zal vallen. De ideale balans tussen aandacht, zichtbaarheid en de sfeer en het karakter die je wilt uitstralen .
 

Signing op maat

Wij zorgen voor signing op maat. Voor het onderwijs en bij jou op school, net als in de theaters en musea waar we regelmatig voor werken. Op die manier stemmen we de bewegwijzering goed af op waar je naar op zoek bent, en houden we rekening met de uitdagingen waar je mee te maken hebt.
 

Specialist in bewegwijzering voor scholen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor goede bewegwijzering bij jou op school of wilt je meer weten over hoe we daar bij anderen in het onderwijs gebruik van hebben gemaakt? We kunnen je er meer over vertellen en kunnen je bovendien voorbeelden laten zien van goede toepassingen. Neem contact met ons op bij vragen over de bewegwijzering op school of als je een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.