NOVIOsign
Bewegwijzering voor parkeergarages

Bewegwijzering voor parkeergarages

Gebruik maken van bewegwijzering in de parkeergarage? In een garage of op een parkeerplaats is het belangrijk om bezoekers in één oogopslag de weg te wijzen. Om een parkeerplek te vinden, naar de uitgang te lopen en om bij terugkomst de auto weer terug te vinden.

Drie belangrijke elementen van goede signing, waardoor we op het juiste moment de aandacht weten te trekken. Op die manier willen we de bewegwijzering in uw parkeergarage naar een hoger niveau, zodat u de klantervaring eenvoudig kunt verbeteren.

Bewegwijzering die aandacht trekt

Goede bewegwijzering trekt de aandacht, maar alleen op het moment dat bezoekers daar behoefte aan hebben. Om een parkeerplaats voor hun auto te vinden of om in de garage de weg naar de uitgang te vinden. Afgestemd op de manier waarop zij naar de informatie zoeken die ze nodig hebben, vanuit onze uitgebreide ervaring in parkeergarages.

Signing op maat

We zorgen bovendien voor signing en bewegwijzering op maat, bijvoorbeeld in combinatie met reclameborden. Op die manier verdient u de investering eenvoudig terug, zodat u daarmee een uitstekende keuze maakt.

We hebben onder andere ervaring in parkeergarages, maar ook in ziekenhuizen en zorgcentra. Zo kennen we de specifieke uitdagingen waar u mee te maken heeft, om de bewegwijzering daar zo goed mogelijk op af te kunnen stemmen.

Specialist in bewegwijzering voor parkeergarages

We zijn uw specialist in bewegwijzering voor uw garage of parkeerplaats , zodat iedereen makkelijk de weg kan vinden en de auto soepel kan parkeren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of hoe we het aan zouden pakken? Neem contact met ons op. Dan vertellen we u graag meer, kunnen we u voorbeelden laten zien en natuurlijk een offerte uitbrengen om de bewegwijzering in uw parkeergarage op professionele wijze te realiseren.