NOVIOsign
Bewegwijzering voor parkeergarages

Bewegwijzering voor parkeergarages

Gebruik maken van bewegwijzering in de parkeergarage? In een garage of op een parkeerplaats is het belangrijk om bezoekers in één oogopslag de weg te wijzen. Om een parkeerplek te vinden, naar de uitgang te lopen en om bij terugkomst de auto weer terug te vinden.

Drie belangrijke elementen van goede signing, waardoor we op het juiste moment de aandacht weten te trekken. Op die manier willen we de bewegwijzering in jouw parkeergarage naar een hoger niveau tillen, zodat de klantervaring eenvoudig verbetert.
 

Bewegwijzering die aandacht trekt

Goede bewegwijzering trekt de aandacht, maar alleen op het moment dat bezoekers daar behoefte aan hebben. Om een parkeerplaats voor hun auto te vinden of om in de garage de weg naar de uitgang te vinden. Afgestemd op de manier waarop zij naar de informatie zoeken die ze nodig hebben, vanuit onze uitgebreide ervaring in parkeergarages.
 

Signing op maat

We zorgen voor signing en bewegwijzering op maat in combinatie met andere reclameborden. Op die manier verdient je de investering eenvoudig terug. Naast onze ervaring in parkeergarages, hebben we ook ervaring signing in ziekenhuizen en zorgcentra. Zo kennen we de specifieke uitdagingen waar je mee te maken hebt. Het is de kunst om daar de bewegwijzering zo goed mogelijk op af te kunnen stemmen.
 

Specialist in bewegwijzering voor parkeergarages

We zijn jouw specialist in bewegwijzering voor jouw garage of parkeerplaats, zodat iedereen makkelijk de weg kan vinden en de auto soepel kan parkeren. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen of hoe we het aan zouden pakken? Neem contact met ons op. Dan vertellen we je graag meer. We kunnen je voorbeelden laten zien en natuurlijk een offerte uitbrengen om de bewegwijzering in jouw parkeergarage op professionele wijze te realiseren.