NOVIOsign
Bewegwijzering voor musea en theaters

Bewegwijzering voor musea en theaters

Gebruik maken van slimme en efficiënte bewegwijzering voor jouw museum of theater ? Wij helpen je jouw bezoekers de weg te wijzen. Naar de zaal voor de voorstelling, langs de verschillende exposities en natuurlijk naar de bar, het café en weer terug naar de uitgang.

Goede bewegwijzering draagt enorm bij aan de klantervaring en -beleving. Wij zijn gespecialiseerd in signing die de aandacht trekt, maar die tegelijkertijd niet in de weg hangt voor bezoekers die daar geen behoefte aan hebben. Wij vinden de juist balans in combinatie met reclameborden en andere uitgingen.
 

Specialist in bewegwijzering

Op die manier zijn we uitgegroeid tot specialist in bewegwijzering voor musea en theaters. Wij zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig de weg kan vinden, met signing die de aandacht trekt op het moment dat iemand daar behoefte aan heeft.
 

Signing die aandacht trekt

We hebben veel ervaring in musea en theaters, net als in parkeergarages . Vanuit die ervaring en vanuit onze brede expertise zorgen we voor de bewegwijzering waar jij naar op zoek bent. Afgestemd op jouw specifieke wensen en in lijn met de sfeer zoals jij die in het museum of het theater wilt creëren.
 

Maatwerk bewegwijzering in musea

We werken aan maatwerk bewegwijzering voor jouw museum of theater, zoals we dat ook deden voor andere musea en theaters. Benieuwd naar wat we voor hen realiseerden of hoe we voor jou te werk zouden gaan? Neem contact met ons op. We brengen je graag een offerte op maat uit en kunnen jouw specifieke vragen beantwoorden op het gebied van signing en bewegwijzering. Wij horen graag van je.