NOVIOsign
Bewegwijzering en gevelreclame voor het onderwijs in Nijmegen

Bewegwijzering en gevelreclame voor het onderwijs in Nijmegen

Bewegwijzering en gevelreclame voor het onderwijs in Nijmegen. De ideale keuze voor het voortgezet- en middelbaar onderwijs, net als op het hbo, een ROC of op de universiteit.

Wij zorgen voor indoor en outdoor belettering. Met de juiste bewegwijzering geeft u eenvoudig aan waar de lokalen zich bevinden, terwijl gevelreclame kan helpen bepaalde boodschappen uit te dragen. Of thema’s onder de aandacht te brengen bij leerlingen. Wij zorgen er met de professionele materialen voor dat u verschillende mogelijkheden heeft.

Voor het voortgezet en middelbaar onderwijs

De bewegwijzering en gevelreclame is specifiek geschikt voor het onderwijs. Net als de belettering, die we zowel indoor als outdoor kunnen aanbrengen. De juiste keuze voor het onderwijs in Nijmegen. We werken voor diverse ROC’s en voor HBO-scholen, net als voor universiteiten en andere niveaus.

We zorgen er binnen het voortgezet en middelbaar onderwijs voor dat we de bewegwijzering aanbrengen. Bovendien kunnen we adviseren over de toepassing van gevelreclame. Voor een commerciële of niet-commerciële toepassing, afhankelijk hoe u er gebruik van wenst te maken.

Indoor en outdoor belettering

Benieuwd naar de mogelijkheden van indoor en outdoor belettering binnen het onderwijs in Amsterdam? Of wilt u graag voorbeelden zien van andere scholen waar we dit hebben toegepast? Neem daarvoor contact met ons op.We laten u graag zien hoe de bewegwijzering en gevelreclame in het onderwijs van grote toegevoegde waarde kan zijn. Bovendien zijn we gespecialiseerd in schoolborden en presentatieschermen. We leggen u graag meer uit over de mogelijkheden, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Neem contact met ons op, dan maken we graag een afspraak of vertellen we u er op voorhand alvast meer over.