NOVIOsign
Bewegwijzering en gevelreclame voor het onderwijs in Nijmegen

Bewegwijzering en gevelreclame voor het onderwijs in Nijmegen

Bewegwijzering en gevelreclame voor het onderwijs in Nijmegen. De ideale keuze voor het voortgezet- en middelbaar onderwijs, net als op het hbo, een ROC of op de universiteit.

Wij zorgen voor indoor en outdoor belettering. Met de juiste bewegwijzering geef je eenvoudig aan waar de lokalen zich bevinden, terwijl gevelreclame kan helpen bepaalde boodschappen uit te dragen. Wij zorgen er met de professionele materialen voor dat je verschillende mogelijkheden hebt.
 

Voor het voortgezet en middelbaar onderwijs

Bewegwijzering en gevelreclame is specifiek geschikt voor het onderwijs. Net als belettering, die we zowel indoor als outdoor kunnen aanbrengen. De juiste keuze voor het onderwijs in Nijmegen. We werken voor diverse ROC’s, HBO-scholen en universiteiten.

We zorgen er binnen het voortgezet en middelbaar onderwijs voor dat we de bewegwijzering op de juiste wijze aanbrengen. Bovendien kunnen we adviseren over de commerciële of niet-commerciële toepassing van gevelreclame, afhankelijk hoe je er gebruik van wenst te maken.
 

Indoor en outdoor belettering

Benieuwd naar de mogelijkheden van indoor en outdoor belettering binnen het onderwijs in Nijmegen? Of wil je graag voorbeelden zien van andere scholen waar we dit hebben toegepast? We laten je graag zien hoe de bewegwijzering en gevelreclame in het onderwijs van grote toegevoegde waarde kan zijn. Bovendien zijn we gespecialiseerd in schoolborden en presentatieschermen. We leggen je graag meer uit over de mogelijkheden, zodat jij en jouw school daar optimaal gebruik van kunt maken.


Informatie

Wil je meer informatie over bewegwijzering en gevelreclame in het onderwijs? Neem contact met ons op. We maken graag een afspraak en vertellen je er meer over.